Yritysverkostot yritysten hyödyksi

Alueellamme toimii kolme aktiivista ympäristöliiketoiminnan verkostoa ja ne tekevät tiivistä yhteistyötä. Verkostot ovat YJY, Varsinais-Suomen Ympäristöosaamisen yhdistys sekä BASTU. Alla niistä tarkemmin, jotta sinun on helppo valita sopiva. Kaikkiin näihin toimijat ovat lämpimästi tervetulleita. Voit myös kysyä lisää egreennet@turkuamk.fi.

Ympäristöjohtamisen yhdistys

Oletko kiinnostunut ympäristöasioista ja vastuullisuudesta? Haluatko päivittää tietotaitoasi konkreettisten esimerkkien kautta, löytää uusia kontakteja ja olla mukana edistämässä kestävän kehityksen yhteiskuntaa? Siinä tapauksessa YJY (Ympäristöjohtamisen yhdistys) on sinun paikkasi! YJYn jäsenyys on avoin – mukaan voivat tulla kaikki ympäristöosaamisen parissa työskentelevät ja siitä kiinnostuneet. YJYn jäsenenä pääset osallistumaan lukuisille yritysvierailuille, seminaareihin ja opintomatkoille. YJYn toiminta tarjoaa loistavan alustan verkostoitua monialaisen asiantuntijajoukon kanssa, joita kaikkia yhdistää kiinnostus ympäristö- ja vastuullisuusteemoihin, halu edistää kestävää liiketoimintaa ja tahto olla rakentamassa Suomesta kestävän kasvun yhteiskuntaa. YJYn toiminnan painopiste on pääkaupunkiseudulla, lisäksi paikallistoimintaa on Turussa ja Tampereella. Turun paikallistoiminta on pääasiallisesti aamukahvitilaisuuksia sekä yritysvierailuja.
Tutustu Ympäristöjohtamisen yhdistykseen nettisivuilla, Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

Green Know-How Turku

Varsinais-Suomen ympäristöosaamisen yhdistys on varsinaissuomalaisten yritysten, kuntien ja korkeakoulujen yhteinen foorumi, jonka ytimessä ovat laaja ympäristöosaaminen, hyvät kontaktipinnat ja ajankohtaiset aiheet. Tällä foorumilla voit etsiä ja löytää uusia innovatiivisia ideoita ja yhteistyökumppaneita.

Yhdistyksemme jäseniksi ovat tervetulleita kaikki ympäristöasioiden parissa työskentelevät yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt sekä muut ympäristöasioista kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää omaa ympäristöosaamistaan. Jäsenenä kuulut osaksi yhdistyksen asiantuntijaverkostoa, saat tietoa toiminnastamme kuten kuukausittain järjestettävistä aamukahvitilaisuuksista, opiskelija- ja asiantuntijatuuletuksista, vaalipaneeleista sekä seminaareista. Jäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua yhdistyksen järjestämiin tuuletuksiin opiskelijana tai asiantuntijana tai tilata tuuletus yrityksellesi. Lisätietoa löydät yhdistyksen kotisivuilta ja Facebookista.

BASTU

BASTU on Loppukesästä 2015 käynnistyi Turun seudun yrittäjien aloitteesta alkunsa saanut yrityskehittämö Bastu, jonka tarkoituksena on rakentaa alueelle 6. aallon yritystoimintaa. Rekrytoimme toimintaan mukaan tarmokkaita asioiden edistäjiä, jotka haluavat kehittää paitsi omaa bisnestä myös alueen elinvoimaisuutta.