Lokakuu 2013

30.10.2013

Haluatko yrityksestäsi esittelyvideon?

eGreenNet-hanke kuvaa kolmesta Varsinais-Suomen alueen yrityksestä 1 minuutin pituisen esittelyvideon. Videon tekee alan ammattilainen ja sen sisältönä ovat erityisesti yrityksen ympäristöasiat. Video on yritykselle maksuton ja sen saa myös omaan käyttöönsä. Jos haluat kuvattavaksi, ota yhteyttä!

Piia Nurmi, projektipäällikkö

p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi

Teksti: Tiina Jaatinen

 


Päivitä yrityksesi myyntitaidot ajantasalle – lisäarvoa ympäristöargumenteista

eGreenNet järjestää alkuvuodesta 2014 Varsinais-Suomen alueen pk-yrityksille suunnatun myyntivalmennuksen. Tavoitteena on katsoa myyntityötä oman yrityksesi näkökulmasta uudella tavalla ja tuoda ympäristöargumentit käytännön myyntityöhön ja sitä kautta tuottaa lisäarvoa asiakkaillesi.

Myyntivalmennuksen tavoitteena on kehittää ympäristöasioita toiminnassaan huomioivien tai edistävien yritysten myyntityötä ja -taitoja. Myyntivalmennuksessa kehitämme yrityksen myyntitoimintaa monipuolisesti ja käytännönläheisesti sekä pyrimme huomioimaan ympäristöystävällisyyden yhtenä keskeisenä asiakashyötynä liiketoiminnassa.

Valmennuksen kesto on kolme kertaa puolipäivää ja lisäksi jokainen osallistuja saa suorittaa itsenäisesti aiheeseen liittyviä tehtäviä. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki varsinaissuomalaiset pk-yritykset, toimialasta riippumatta.

Tarkemmat valmennuspäivät ilmoitetaan myöhemmin. Toteutusajankohta on alkuvuosi 2014.

Valmennuksen hinta on 150 € / yritys.

Mikäli haluat lisätietoa koulutuksesta tai haluat ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä!

Piia Nurmi, projektipäällikkö

p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi

Teksti: Jenni Suominen & Ria Jussilainen

 


Global Sustainability Jam – 48 tuntia aikaa pelastaa maailma!

Global Sustainability Jam järjestetään Turussa 22.–24.11.2013. Jameissa pohditaan yhden viikonlopun aikana kestävään kehitykseen liittyvää haastetta. Global Sustainability Jam järjestetään samanaikaisesti ympäri maailmaa ja haaste on myös kaikille maille sama. Ideoinnissa käytetään palvelumuotoilun keinoja ja tavoitteena on pitää hauskaa, oppia ja muuttaa maailmaa!

Haluaisitko osallistua Jamien järjestämiseen? Voisitko toimia sponsorina? Tai olisitko itse kiinnostunut osallistumaan?

Ota yhteyttä meihin! tiina.jaatinen@turkuamk.fi.

Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä: http://www.globalsustainabilityjam.org/

Teksti: Tiina Jaatinen

 


Ympäristöteko 2013 -kilpailun voittaja on Warma-Uunit Oy!

Tänä vuonna palkinnon vuoden merkittävimmästä ympäristöteosta sai Warma-Uunit Oy, Uudestakaupungista.

Lisäksi kunniamaininnan saivat muotoilualan yritys Saana ja Olli sekä ekologinen seikkailuhuvipuisto Flowpark Oy.

Varsinaissuomalaisille pk-yrityksille suunnattu kilpailu järjestettiin nyt kuudennentoista kerran ja siihen osallistui 14 yritystä. Kilpailun toteuttivat kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus Valonia, yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Viestintäharju Oy:n kanssa. Myös KYMPPI – Työkaluja ympäristöystävälliseen palveluketjuun -hanke osallistui kilpailun järjestämiseen.

Lisätietoa kilpailusta ja voittajasta löytyy täältä: http://www.valonia.fi/public/default.aspx?contentid=467638&nodeid=14098

eGreenNet onnittelee voittajaa ja kunniamaininnan saaneita yrityksiä!

Teksti: Jenni Suominen