Joulukuu 2013

10.12.2013

Myyminen on mukavaa – tule ja päivitä yrityksesi myyntitaidot uuteen vuoteen!

Myyminen on mukavaa, kun oma asenne on kunnossa, osaa myynnin perusteet ja tuntee myytävän tuotteen tai palvelun. Myynnin ammattilaiseksi ei tarvitse syntyä. Hyvän myyntitaidon oppii harjoittelemalla.

 

Tule sparraamaan oma myyntitaitosi uuteen iskuun eGreenNetin myyntivalmennuksessa!

Myyntivalmennuksessa perehdymme myyntitekniikan lisäksi ihmistuntemukseen, oheisviestintään ja elekieleen sekä asiakkuuksien johtamiseen ja asiakastyytyväisyyteen.

 

Tavoitteena systemaattisempi myynti

Myyntivalmennuksen tavoitteena on kehittää ympäristöystävällisyyttä edistävien yritysten myyntityötä ja -taitoja. Valmennuksen kautta yrityksen myyntityö tulee systemaattisemmaksi ja tavoitteellisemmaksi. Myyjät kykenevät hyödyntämään asiakashyötyjä paremmin ratkaisujen laadinnassa ja tuottamaan sitä kautta asiakkaalle lisäarvoa.

Valmennus toteutetaan vuorovaikutteisena työpajana, jossa eri alojen yritykset asiantuntijan johdolla käyvät myyntiprosessia läpi. Koulutuksen aikana jokainen osallistuja toteuttaa yritykselleen myynnin kehittämisprosessin. Työtä tehdään oman yrityksen näkökulmasta, jolloin valmennukseen osallistuminen ja koulutuspäivien välillä tehtävät pienet soveltavat tehtävät nivoutuvat osaksi arjen työtä.

Kouluttajana valmennuksessa toimii KTM Pirjo Peltonen, jolla on 20 vuoden kokemus myynnin eri osa-alueista: itse myyntityöstä, sen johtamisesta ja kehittämisestä.

 

Toteutus:

Valmennuspäivät: torstaisin 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2.2014, klo 8.30-12.00

Paikka: Turun AMK, Sepänkatu 1, Turku

Hinta: 150 euroa / osallistuja (tuettu hankkeen kautta)

Kenelle: Varsinais-Suomen alueen pk-yritykset

Ilmoittautumiset: 16.1.2014 mennessä

Katso valmennuksen tarkempi rakenne ja sisältö täältä.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää:

Piia Nurmi, projektipäällikkö

p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi

 

Teksti: Jenni Suominen / eGreenNet

 


eGreenNet yritysvideot ovat työn alla, alkuvuodesta 2014 nautitaan työn tuloksista

Viime uutiskirjeessämme annoimme kolmelle yritykselle mahdollisuuden toteuttaa kanssamme esittelyvideon omasta yrityksestä. Esittelyssä keskitytään erityisesti yrityksen ympäristöliiketoimintaan. Mukaan lähtivät muun muassa Harkka Yhtiöt Oy ja Herrankukkaro Oy.

Työn tuloksista päästään nauttimaan heti alkuvuodesta 2014, pysykää siis kuulolla!

Siihen asti käy katsomassa “behind the scenes-kuvia” Facebookistamme!

Teksti: Jenni Suominen / eGreenNet

 


Global Sustainability Jam järjestettiin 22.-24.11.2013 ensimmäistä kertaa Turussa!

Palvelumuotoilu-jamit ovat fasilitoituja ideointisessioita, joiden aikana joukkueet ympäri maailmaa kehittävät uudenlaisia palveluja 48 tunnin ajan. Global Sustainability Jam järjestettiin viidellä maanosalla, 65 eri kaupungissa ja tapahtumat olivat yhteydessä toisiinsa internetin välityksellä. Kyseessä ei ollut kilpailu vaan jamit, joissa pidettiin hauskaa ja ideointiin yhdessä!

 

Salainen teema “AB3″?

Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa palvelumuotoilusta ja kestävän kehityksen teemasta kiinnostunut opiskelija, yrittäjä, asiantuntija tai vaikka harrastaja. Tapahtuman järjestäjä tarjosi tilan ja nettiyhteyden. Joukkueet muodostettiin ja varsinainen aihe paljastettiin vasta paikan päällä tapahtuman alkaessa. Salainen teema oli tänä vuonna “AB3″ ja sen pohjalta syntyi huikeita ideoita ja prototyyppejä.

“eGreenNet-hanke halusi olla mukana jamien järjestämisessä, sillä palvelumuotoilu on erittäin ajankohtainen teema ja uudenlaiset metodit kiinnostavat meitä. Jamit ovat loistava tapa keksiä uusia ideoita lyhyessä ajassa. Pyysimme keynote puhujan Valoniasta, sillä heillä on paljon tietoa kestävän kehityksen mukaisista liiketoimintamalleista. Tällaisia kokeiluja teemme mielellämme myös jatkossa!”, Tiina Jaatinen, projektikoordinaattori Turun AMK:sta toteaa.

Lisätietoja: www.sustainabilityjamturku.fi

1466268 218897734959097 1525628764 n

Jameihin osallistuneet opiskelijat ja järjestäjät.

Kuva: eGreenNet
Teksti: Tiina Jaatinen