Elämyslahjat Oy

29.06.2015

Elämyslahjat Oy:n yritysidea on lähtöisin Liettuasta, ja Suomeen yritys rantautui vuonna 2010. Yritys toimii myös Baltian maissa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa ja Meksikossa.

Kasvua ekologisista elämyksistä

Lokakuussa 2012 lanseerattiin ekologisten elämyslahjojen kategoria, johon on kerätty ympäristöystävällisiä lahjoja. Ekologiset elämyslahjat eivät vaadi merkittäviä sähkö- tai polttoaineresursseja. Mukana on myös luomutuotteilla suositettavia kauneushoitoja.

”Halusimme erottaa ekologiset elämyslahjat omaksi kategoriakseen. Jos asiakkaille ekologiset arvot ovat tärkeät, niin nyt ne on helppo erottaa. Haluamme viestiä ekologisuudesta”, kertoo markkinointipäällikkö Joni Salminen. Ekologiset lahjat tunnistaa nettikaupassa vihreästä eko-merkistä.

Yhteistyö Turun AMK:n kanssa

Tällä hetkellä Elämyslahjoissa työskentelee kaksi vakituista työntekijää sekä kaksi Turun AMK:ssa liiketaloutta opiskelevaa harjoittelijaa. Jokaisella on oma vastuualueensa, ja harjoittelijat saavat oikeasti tehdä oman alan työtä. ”Työ on monipuolista. Pienessä yrityksessä saa vaikuttaa, jos on ideoita. Olen innossani erityisesti uusista ekologisista elämyslahjoista!”, kertoo uusista palveluntarjoajista vastaava Anna Ivanisova.

www.elamyslahjat.fi